«Сюрреалізм – це я» – Сальвадор Далі

Завантаження Події

« Всі Події

  • Це подія пройшло.

«Сюрреалізм – це я» – Сальвадор Далі

21 Грудня 00:00 - 1 Лютого 00:00

100грн.

На вас чекають відео-арт від мистецького простору ARTAREA Dnipro за мотивами творчості Сальвадора Далі та Ієроніма Босха. Також Ви зможете побачити 30 літографій Далі з графічної серії «Сакральна Біблія», які є свідченням неперевершеного чарівного дару видатного майстра.
Навряд чи в художній культурі людства новітнього часу знайдеться особистість, яка б володіла такого роду творчим потенціалом та універсалізмом, як Сальвадор Далі. Магічна привабливість його творів сповнює почуттями: від незрозумілого жаху до захвату, від розчарування до надії, скидає до безодні пристрастей та спокус.
Сальвадор Далі – міф та реальність ХХ століття. Вже за життя його ім’я було оповите ореолом світової слави. Ніхто, окрім Пабло Пікассо, не міг зрівнятися з ним за ступенем визнання.
Демонстрація робіт двох геніїв – серйозний внесок у популяризацію творчості художників в Україні. Виставка без сумніву буде дивувати та захоплювати, дратувати та хвилювати глядачів. Як і більшість майстрів-класиків, художник Далі висловлювався метафорами та зображував власні версії старих міфів. Можливо, це буде важко зрозуміти тим, хто очікує на раціональне пояснення усього сутнього. Однак це не є і ніколи не було метою великого мистецтва, яке самостійно каже про себе лише тим, хто дивиться терпляче і неупереджено.
Шукайте нас за адресою: пр. Свободы, 39
🗓 Графік роботи: 8.30 – 17.00
Сеанси стартують на початку кожної години, після цього у приміщенні будуть відбуватися провітрювання та вологе прибирання!
🔖 Вартість квитків:
🔵 Будні дні (ср-пт):
Повний – 150 грн.
Ветерани війни, пенсіонери, студенти, діти віком від 7 до 16 років – 75 грн.
Дiти до 7 рокiв та люди з iнвалiдністю – безкоштовно.
🔴 Святкові та вихідні дні (сб-нд):
Повний – 200 грн.
Ветерани війни, пенсіонери, студенти, діти віком від 7 до 16 років – 100 грн.
Дiти до 7 рокiв та люди з iнвалiдністю – безкоштовно.

Деталі

Початок:
21 Грудня 00:00
Кінець:
1 Лютого 00:00
Вартість:
100грн.
Подія Категорії:
, ,