«Сюрреалізм – це я» – Сальвадор Далі

«Сюрреалізм – це я» – Сальвадор Далі

Запрошуємо на масштабну цифрову інсталяцію «Dali.Digital.Surrealism& Ієронім Босх: шедеври, що оживають» до Музею історії міста Кам’янське. Нова експозиція почне роботу з 24 грудня.

На вас чекають відео-арт від мистецького простору ARTAREA Dnipro за мотивами творчості Сальвадора Далі та Ієроніма Босха. Також Ви зможете побачити 30 літографій Далі з графічної серії «Сакральна Біблія», які є свідченням неперевершеного чарівного дару видатного майстра.Навряд чи в художній культурі людства новітнього часу знайдеться особистість, яка б володіла такого роду творчим потенціалом та універсалізмом, як Сальвадор Далі. Магічна привабливість його творів сповнює почуттями: від незрозумілого жаху до захвату, від розчарування до надії, скидає до безодні пристрастей та спокус.Сальвадор Далі – міф та реальність ХХ століття. Вже за життя його ім’я було оповите ореолом світової слави. Ніхто, окрім Пабло Пікассо, не міг зрівнятися з ним за ступенем визнання. Демонстрація робіт двох геніїв – серйозний внесок у популяризацію творчості художників в Україні. Виставка без сумніву буде дивувати та захоплювати, дратувати та хвилювати глядачів. Як і більшість майстрів-класиків, художник Далі висловлювався метафорами та зображував власні версії старих міфів. Можливо, це буде важко зрозуміти тим, хто очікує на раціональне пояснення усього сутнього. Однак це не є і ніколи не було метою великого мистецтва, яке самостійно каже про себе лише тим, хто дивиться терпляче і неупереджено.

Шукайте нас за адресою:📌 м. Кам’янське, пр. Свободи, 39

Графік роботи:Щодня з 8.30 до 17.00Сеанси стартують на початку кожної години, після цього у приміщенні будуть відбуватися провітрювання та вологе прибирання!

Вартість квитків:Повний – 100 грн.Ветерани війни, пенсіонери, студенти, діти віком від 7 до 16 років – 50 грн.Дiти до 7 рокiв та люди з iнвалiдністю – безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *