Учасники пленеру “Пам’ять землі”. Всеукраїнський історико-культурологічний фестиваль “Мамай-fest 2017”

Учасники пленеру “Пам’ять землі”. Всеукраїнський історико-культурологічний фестиваль “Мамай-fest 2017”

Євгеній Понагайба 

Випускник Київського художньо-промислового училища ім. М. Бойчука (1986 р.), працює в галузі графіки, живопису. Член Національної Спілки художників України. Учасник численних мистецьких виставок в Україні (Київ, Луцьк, Одесі, Володимир-Волинский) та за кордоном.

 

Валентина Васкялите 

Випускниця Національної  академії мистецтва та архітектури, участниця міжнародних пленерів та  виставок, викладачка в Артрезиденції живопису та малюнка

 

Ольга Клочко 

Членкиня Національної Спілки Художників України художник-графік. Працює в ПМШМ «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко з 1992 р. Від 2001 р. – завідувачка образотворчого відділення. Участниця численних виставок та пленерів в Україні та за кордоном. Роботи зберігаються у фондах Запорізького Художнього музею, Одеського музею традиційного народного мистецтва.

 

Ірина Кравченко

Членкиня Національної Спілки Художників України. Живописець.

Учасниця та організаторка міжнародних пленерів. Персональні виставки: «Палітра фантазій» (Вінниця, 2013), «Зимовий сад» (Чугуїв, 2017), «Калейдоскоп» (Київ, 2017), «Роман з живописом» (Київ, 2020), Спогади про минуле літо» (Вінниця, 2021).

 

Вадим Жуковський

Випускник Національної  академії образотворчого мистецтва та архітектури (Київ, 1999). Скульптор та живописець. Працює  у сфері монументальної скульптури та живопису. У стилі експресивного реалізму створює образи – фантазії, композиції, портрети. Учасник численних виставок та пленерів. Лауреат премії Міжнародного фестивалю піщаної скульптури (Київ, 2005).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *