Історична гра в музеї

Історична гра в музеї

Настільні історичні ігри, які пропонує музей своїм відвідувачам, це не стільки розвага, скільки активізація історичної пам’яті, прагнення пересвідчитися у власних знаннях з історії України та отримати нову інформацію.

9 липня 2021 р. буде нагода згадати чи відкрити для себе події Української революції 1917-1921 років.

Упродовж гри її учасники за допомогою традиційних для настільних ігор засобів: ігрове поле, кубик, фішки та набори карток-питань, разом з науковим співробітником музею поринуть у минуле сторічної давнини.

Через національно-визвольний ентузіазм мас і їх зневіру в революційні ідеали, здобутки та прорахунки провідників, перебіг подій, які відбувалися в різних регіонах України, а за умовами гри – це Київщина, Волинь, Галичина, Поділля, Південь, Схід, вони пройдуть героїчним та трагічним шляхом Української революції від створення Центральної Ради до Другого зимового походу.

Досягнувши при цьому головної мети настільної ігри «Українська революція 1917-1921 років», #Український інститут національної пам’яті, розробленої фахівцями Українського інституту національної пам’яті; – створення карти об’єднаних українських земель.

Початок сеансу об 11:00 год.

Квитки в касі музею: вартість учнівського – 10.00 грн.,

дорослого – 20.00 грн.

Обов’язкове попереднє замовлення за телефоном: 067-150-78-85

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *