23 серпня в Музеї пройшло чергове заняття Літньої школи гідів у форматі фотосушки “Місто очима учасників Літньої школи гідів”

23 серпня в Музеї пройшло чергове заняття Літньої школи гідів у форматі фотосушки “Місто очима учасників Літньої школи гідів”

 

23 серпня в  Музеї історії міста Кам’янське пройшло чергове заняття Літньої школи гідів, на якому відомий фотограф і фотокореспондент Микола Синельников підбив результати виставки фотографій учнів школи у форматі фотосушки “Місто очима учасників Літньої школи гідів”. Виставка відбулась в холі музею, яку мади можливість відвідати й пересічні мешканці Кам’янського, включаючи родини ВПО з дітьми. Серед них – родина ВПО з-під Бахмута, майстра народної творчості УКраїни   Костянтина Діденка, також родини, якими опікується БФ “Карітас”. Микола Синельников обрав найкращі фотографії з п’ятьох фоторобіт кожного учасника, пояснив, чим вони привернули його увагу, продемонстрував найпоширеніші помилки при фотографуванні на прикладі деяких робіт, розібрав найкращі і найгірщі ракурси та дав багато корисних професійних порад майбутнім фотографам. Ті знімки з фотосушки, які найбільше сподобалися, вихованці Літньої школи та всі присутні могли забрати собі на згадку. Після заняття відбулося неформальне спілкування учасників Літньої школи під час фуршету. Майбутні гіди із захватом обговорювали отримані поради, ділилися враженнями від зустрічі та фотосушки і з гарним настроєм розійшлися готуватися до наступного заняття.
Проєкт реалізовується за фінансової підтримки програмою «Culture Helps / Культура допомагає», яка імплементується
Іншою Освітою спільно з zusa за підтримки Європейського Союзу #culturehelp
Інша Освіта
https://www.facebook.com/inshaosvita/
https://www.instagram.com/insha_osvita_
community/
zusa
https://www.facebook.com/zusaculture
https://www.instagram.com/zusaculture

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *