Музейна Кіноплатформа фільм «Зима у вогні»

Музейна Кіноплатформа фільм «Зима у вогні»

20 лютого 2021 року у рамках проєкту «Музейна КіноПлатформа» відбудеться демонстрація документального фільму «Зима у вогні»

   Фільм українського режисера Євгена Афінеєвського є спільним проєктом  кінодокументалістів України, США, Великобританії про те, як упродовж трьох місяців зими 2013-2014 років студентська демонстрація в підтримку європейської інтеграції переростає в революцію.

   Неупередженість кінодокументалістів, бо фільм перш за все спирається на відеозйомки, що транслювалися в прямому ефірі, дозволяє спостерігати за протистоянням, яке набирало обертів. У стрічку ввійшли інтерв’ю з протестувальниками. Камери спрямовані на людей молодих і старих, чоловіків і жінок, християн, євреїв, мусульман, вчених, активістів, медичних працівників, митців, робітників, котрі об’єдналися заради однієї мети. Фільм передає суть подій того часу, відображаючи мотиви і прагнення людей, які відстоювали свої громадянські права,незважаючи на тяжкі умови, відчай та кровопролиття.

      «Зима у вогні» – це фільм про три місяці безкомпромісної жорстокої боротьби протестувальників,  що потребувала неймовірної мужності, героїзму, загальної згуртованості.

             Початок демонстрації фільму «Зима у вогні» об 11.00 год.

                                                 Вхід вільний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *