Музей історії міста оголошує фотоконкурс!!!

Музей історії міста оголошує фотоконкурс!!!

Музей історії міста Кам’янське запрошує

взяти участь у фотоконкурсі

«Рідне місто в об’єктиві фотохудожників»

присвячений Дню міста

В Музеї історії міста стартує фотоконкурс «Рідне місто в об’єктиві фотохудожників», з нагоди відзначення Дня міста.

Мета конкурсу – формування патріотичного ставлення кам’янчан до рідного міста, збереження традицій та родинних цінностей, популяризація історико-культурної спадщини Кам’янського, а також реалізація  власних  творчих  здібностей.

У Конкурсі приймають участь мешканці Кам’янського різних вікових категорій. Приймаються  художньо змістовні, якісні, естетично оформлені твори фотомистецтва, які розповідають про своє рідне місто, відображують найулюбленіші куточки; відомі історичні чи архітектурні пам’ятки; минуле, сучасне та майбутнє міста тощо.

Роботи приймаються в різних видах фотомистецтва: постановочні, документальні, авангардні, побутові, кольорі, чорно-білі тощо. Формат робіт А3 або А4 в рамках з кріпленнями. Супровідний етикетаж: прізвище, ім’я, вік автора, назва роботи із зазначенням адреси місця зробленого фото, рік виконання.

Відбір робіт здійснюватиме експертна комісія: роботи, які не відповідають вказаним вимогам, до участі в Конкурсі не допускатимуться.

Роботи приймаються до 1 вересня 2019 р. Підведення підсумків Конкурсу та відзначення переможців відбудеться у окремо визначений час.

Музей знаходиться за адресою: Проспект Свободи, 39

Довідки за телефонами:  0975538303; 0671507885

Е-mail muzeumkamianske@gmail.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *