Клуб українського кіно. Фільм «Погані дороги»

Клуб українського кіно. Фільм «Погані дороги»

 

Музей історії міста Кам’янське разом з проектом «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа» продовжують показ найкращих сучасних українських фільмів.

28 травня Клуб українського кіно запрошує на перегляд художнього фільму «Погані дороги», що вийшов в український обмежений прокат у травні 2021 р. Це можливо найсильніша драма з тих, які знімали про війну на Сході України. Стрічка є екранізацією одноіменної п’єси одного з найкращих сценаристів сучасного українського кіно Наталії Ворожбит, яка в даному випадку є і режисером фільму.

Фільм складається з п’яти новел об’єднаних темою дороги. П’ять історій жителів Донбасу і українських військових чиє життя проходить по обидва боки лінії розмежування. Історії про кохання і ненависть, довіру і зраду та порушення особистих кордонів на тлі кордонів державних. Драматургічний талант Наталії Ворожбит та гарний підбір акторів дозволили створити образи і відтворити стан людей, які живуть в умовах постійної небезпеки і навіть жаху.

За словами автора стрічки, вона «оповідає про насилля, що з’явилося нізвідки та розпалило серйозний конфлікт», тому він досить важкий для сприйняття і належить до категорії 18+

Початок сеансу о 12.00

Вхід вільний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *