Музейна КіноПлатформа

Музейна КіноПлатформа

28 липня 2022 року вперше ми будемо будемо відзначати День Української Державності. Державності, витоки якої росія спочатку прагнула привласнити, а тепер намагається знищити.

У своїй історії Українська державність сягає часів заснування Києва та знає чимало державотворців. Однією зі знакових постатей є Данило Галицький, який був першим в історії українського народу легітимним і визнаним в Європі королем.

Данилі Галицькому, який зумів об’єднати під своєю владою значну частину українських етнічних земель, довелося жити в бурхливу та жорстку епоху міжусобиць та монголо-татарських набігів. Саме декілька років з його життя в 30-х роках ХІІІ ст., коли в будь-який момент і будь-звідки могла прийти небезпека, а ворог чатував навіть на своїх землях і стали основою  сюжету українського історичного екшену 2018р. Тараса Химича «Король Данило».

Яскравий, костюмований фільм з цікавими декораціями, батальними сценами, красивими акторами є ще одним авторським баченням і видатної постаті, і сторінки історії України.

Отже 22 липня 2022р. Музейна КіноПлаформа пропонує перегляд цього фільму.

Початок сеансу об 11:00 годині.

Вартість квитка -20.00 грн.,

Для внутрішньо переміщених осіб та пільгових категорій – безкоштовно.

]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *