Посол Республіки Казахстан в Україні Дархан Калєтаєв в музеї історії Кам’янського

Посол Республіки Казахстан в Україні Дархан Калєтаєв в музеї історії Кам’янського

4 липня 2020 р. Музей історії міста Камянське відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Дархан Калєтаєв.

Сьогодні, 4 липня, ПАТ «Дніпровський меткомбінат» відвідала делегація з Казахстану на чолі з Послом Республіки Казахстан в Україні Дарханом Калєтаєвим.

Високі гості у супроводі представників міської влади та Дніпропетровської облдержадміністрації відвідали місця Кам’янського, пов’язані із перебуванням у нашому місті Першого Президента Республіки Казахстан Нурсултана Назарбаєва, який у 1958-60 роках разом з іншими казахстанськими юнаками навчався у Технічному училищі №8 (нині КВПУ) і проходив виробничу практику у доменному цеху Дніпровського металургійного заводу.

Тому одним з важливих пунктів посольського візиту став саме доменний цех ПАТ «ДМК». Гості з Казахстану оглянули доменну піч №1-М, збудовану вже у 21-му столітті, отримали інформацію про роботу цеху, про новітні технології, запроваджені тут за останні роки, від головного доменщика ДМК Сергія Пустового 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *