Секрети фотомайстерності для Літньої школи гідів з відомим українським фотографом Миколою Синельниковим

Секрети фотомайстерності для Літньої школи гідів з відомим українським фотографом Миколою Синельниковим

Секрети фотомайстерності для Літньої школи гідів
19 cерпня 2023 р. на учасників Літньої школи гідів «Історія навколо нас» очікував воркшоп з відомим українським фотографом, членом Національної Спілки журналістів України Миколою Синельниковим. Його фотоальбом STOP WAR  увійшов до ТОП-10 престижної премії AIPS Sport Media Awards. Це не тільки найвища міжнародна нагорода в індустрії спортивних ЗМІ, але й визнання високої професійності. Тому на зустріч з ним молодь чекала з великим нетерпінням.
Серед близько тридцяти видів і стилів фотографії М. Синельников зосередився на зйомці міських архітектурних  пейзажів і будівель, які вивчають майбутні гіди. Архітектурна фотографія: від знімків хмарочосів до історичних кам’яниць  – у цьому жанрі йдеться про те, як знайти цікаві ракурси будівель і підкреслити їхні характерні особливості.
Микола Синельников  поділився з учасниками Літньої школи гідів секретами фотографічного мистецтва і в інших жанрах фотографії, змісті світлин, основних меседжах, які закладає в них  автор. Разом з основами знань з професійної фотографії, юні гіди отримали домашнє завдання – спробувати себе у жанрі вуличної фотографії. На наступне заняття,  заплановане на 23 серпня, учасники Літньої школи представлять свої роботи у популярному форматі  «фотосушки», ознайомитися з ними зможуть всі бажаючі.
Фотосушка – це популярний у всьому світі формат обміну фотографіями, що поєднує фотографів різного класу – від аматорів до професіоналів. Суть акції полягає в тому, що будь-який учасник може повісити свої роботи на мотузці звичайними прищіпками для білизни. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші.

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки програмою «Culture Helps / Культура допомагає», яка імплементується
Іншою Освітою спільно з zusa за підтримки
Європейського Союзу. #culturehelp
Інша Освіта
https://www.facebook.com/inshaosvita/
https://www.instagram.com/insha_osvita_
community/
zusa
https://www.facebook.com/zusaculture
https://www.instagram.com/zusaculture/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *