Традиційний урок знань в Музеї історії міста

Традиційний урок знань в Музеї історії міста

 

 

Війна не завадила проведенню традиційного уроку знань у Музеї історії міста. 1 вересня 2022 р. до музею завітали учні ліцею № 9. Екскурсійний маршрут уроку “Нескорена Україна” пройшов музейними виставками “Війна. Блокпост пам’яті”, ” Кам’янське. Воєнне повсякдення”, “STOP WAR”, ” Маріуполь – душа України “, “Козак Мамай та його пісня”.
Старшокласники мали змогу віддати шану нашим захисникам, ознайомитися із світлинами, що розкривають тему волонтерського руху в Кам’янському, відкрити для себе Маріуполь і відчути трагедію цього колись квітучого міста, а також дізнатися про українську вдачу, що надзвичайно повно відобразилася в долі козацтва, втіленням якої став образ козака Мамая. Музейні виставки, кожна по-своєму, ще раз переконали молодь в незламності українського духу, який українці пронесли через усю свою історію.

1 thought on “Традиційний урок знань в Музеї історії міста”

  1. ДЯКУємо за ЧУДОВИЙ урок та цікаву розповідь! Із задоволенням відвідаємо музей ще раз. ЧЕКАТИМЕмо на запрошення! Мирного неба та задоволених відвідувачів! З повагою, учні 11-А класу ліцею № 9 (кл.керівник Рижкова К.М.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *