“Я є Я прагну бути Ідентифікуйся – та зростай!» презентація книги

“Я є Я прагну бути Ідентифікуйся – та зростай!» презентація книги

20 листопада 2020 року о 17:00, перед самим початком вихідних, Музей історії міста Кам’янського запрошує поповнити свою ресурсність, поєднати відпочинок з саморозвитком на серії заходів з нагоди виходу друком ПЕРШОЇ мотиваційної книги українського авторства.Книга «Я є. Я прагну бути. Ідентифікуйся – та зростай!» сповнена інновацій. По-перше, вона побудована на ефекті «багатоголосся», як його вдало назвала редакторка Kyiv Daily Вікторія Федоріна. На її думку, авторка Ольга Зайченко «… різними голосами озвучує важливі проблеми відносин, розглядає стосунки («я і інші», «я і я») послідовно і методично, як академічний вчений, але робить це не нудно».Створює цей ефект поєднання щоденникової документалістики – записаних та відтворених діалогів між людьми, а також власних експресій авторки – з серією рефлексійних питань, на що підштовхнула її, авторки, понад 20-тирічна практика роботи з талантами людей та організації.Таке вирішення покликано сприяти самостійному осмисленню ключових аспектів само ідентифікації замість насаджувати чергові штампи, вивершуватися над читачем як всезнаючий ментор, месія.Книга здатна зацікавити дуже широку аудиторію. За задумом авторки – від 14 років і доки ще зберігається живий інтерес людини до життя, інтеграції себе в мінливому середовищі. На практиці книга вже викликала зацікавленість та вдячність у читачів від 10 до 88 років.Музей історії міста Кам’янського враховує потребу дотримуватися норми 10 м.кв на людину для перебування в приміщенні – і тому Програма заходів з нагоди виходу друком «Я є. Я прагну бути. Ідентифікуйся – та зростай!» забезпечує можливість обрати час, зручніший для того, щоб долучитися до знайомства з книгою з повним дотриманням заходів безпеки в час пандемії:17:00-18:00 Перед вечірка.
Фоновий показ слайд-шоу «Я є. Я прагну бути. Ідентифікуйся – та зростай!» як тренінг особистісного розвитку і як арт об’єкт».
Дискусія на тему «Чим саме у VUCA світі важлива книга, яка спонукає самостійно обмірковувати різні мисленеві кліше, та навіщо починати саме з тих, які впливають на само ідентифікацію та саморозвиток?». Модераторка – авторка презентованої книги.18:00-20:00. Вечірка.
Відео звернення художниці та вступне слово авторки про мотиви створення книги, шлях від твору до видання – історія обкладинки, форзаців, персонажів, секрети підтримки стану «книга для роздумів» (з відгуків читачів), «мандри назустріч собі» (авторське позиціонування призначення книги).
Спільне читання розділів книги з гостями заходу – включно з відповідями на питання з розділів книги, рефлексіями вголос.
Безпрограшна лотерея в колі п’ятьох публічних читців. Лоти – книга та авторські листівки за мотивами ілюстрацій до книги.20:00-21:00. Після вечірка
Автограф сесія авторки. Збір зворотного зв’язку на відео – про захід, книгу, музей. Вільне спілкування в експозиції.Авторка книги Ольга Зайченко є фахівчинею з неформальної освіти та розвитку організацій – тренеркою, методисткою, консультанткою, засновницею та директоркою Бутику розвиваючих рішень EQ Impact https://eqimpact.com.ua/ На ринку консалтингу та тренінгу України – понад 20 років. Одна з його першопрохідців та будівничих. –
Авторка для «Управление компанией», «Новый маркетинг», «Стратегии», «Маркетинг и Реклама», «Новости маркетинга», «Управление персоналом – Украина» та інших спеціалізованих видань з управління та маркетингу. Модераторка клубу Versus. Variation Scenario. Від протиставлення до змін. http://oversus.com.ua/
Дослідниця музеїв, авторка методичних посібників з питань підбору музейних працівників нової формації та розвитку клієнторієнтованості музейних послуг. Ст. науковий працівник Музею книги та друкарства України.Чекаємо на вас за адресою: пр. Свободи, 39.Вхід за музейними квитками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *